Menu
Krepšelis

MUC-OFF Universali grandinės alyva 400 ML

MUC-OFF Universali grandinės alyva 400 ML
Internetinė kaina YRA SANDELYJE -13 %
MUC-OFF Universali grandinės alyva 400 ML
  • Likutis: 3+
13.92€
16.00€
Be PVM: 13.92€

Galime pristatyti  aukštos kokybės, moderniausią motociklų grandinių tepalą – keraminį Muc-Off All-Weather Chain Lube.

Po ilgų tyrimų ir plėtros metų nustatė, kad yra keletas didelių skirtumų tarp to, ko motociklininkai nori ir ko reikia iš grandinės tepalo. Galų gale, lenktyniniams motociklams, turistiniams motociklams ir visureigiams buvo taikomi skirtingi grandinių tepalų reikalavimai. „Muc-Off“ visoms oro sąlygoms skirtas grandinės tepalas yra pirmasis tokio pobūdžio ir yra skirtas pakeisti grandinės efektyvumą ir našumą visiems motociklams, įveikiantiems ilgesnius atstumus, ir idealiai tinka turistams ar važinėjantiesiems į darbą ir atgal, nes galite važiuoti daug ilgiau tarp pakartotinio naudojimo intervalų. Unikali vandenį atstumianti, keraminė, nesvyranti formulė giliai įsiskverbia į grandinės grandį. Taip sukuriama patvari apsauginė danga, kuri apsaugos grandinę nuo korozijos ir metalo susidėvėjimo bet kokiomis oro sąlygomis. Papildomas unikalios formulės pranašumas yra tai, kad joje yra UV dažų, o tai reiškia, kad naudodami UV žibintuvėlį galite tiksliai matyti konkrečią tepalų aprėptį. Tai taip pat leidžia nuvalyti bet kokį perteklinį purškimą, kuris kitu atveju galėjo likti nepastebėtas.

Visoms oro sąlygoms pritaikytas grandinės tepalas reiškia ilgesnius intervalus tarp panaudojimų ir geresnę grandinės apsaugą!

Savybės:

  • Tinka standartinėms, O, X ir Z-Ring grandinėms.
  • Važiuoti ilgomis distancijomis bet kokiu oru kelyje/bekele.
  • Aukštos kokybės sintetinė formulė maksimaliai apsaugai.
  • Keraminiai priedai padidina komponentų tarnavimo laiką ir padidina arklio galias.
  • Sudėtyje yra UV virš purškiamų dažų
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.