Menu
Krepšelis

Valvoline tepalas grandinės sintetinis SYNTH

Valvoline tepalas grandinės sintetinis SYNTH
Internetinė kaina Pristatymas 1-3 d.d.
Valvoline tepalas grandinės sintetinis SYNTH
  • Likutis: Nėra
11.97€
Be PVM: 11.97€

 „Valvoline Synthetic Chain Lube“ yra labai efektyvus tepalas, sudarytas iš aukštos kokybės ingredientų, užtikrinančių mažą trintį ir puikų sutepimą. Jis specialiai sukurtas taip, kad atitiktų didelius greitųjų grandininių pavarų reikalavimus, išlaikant optimalų veikimą. Dėl savo puikių savybių Valvoline sintetinis grandinės tepalas gali atlaikyti įvairias nepalankias darbo sąlygas ir išlikti stabilus net veikiamas didelių apkrovų. „Valvoline Synthetic Chain Lube“ yra tepalas, sukurtas atlaikyti įvairias atšiaurias darbo sąlygas, kartu pasižymintis aukščiausios kokybės našumu, išskirtiniu tepimu ir puikia apsauga. 

Naudojimo instrukcija:

Prieš naudojimą Valvoline Synthetic Chain Lube turi būti laikomas kambario temperatūroje, o apdorojimo temperatūra turi būti nuo 50 iki 300 laipsnių.


Prieš tepdami Valvoline Synthetic Chain Lube, būtinai atidžiai perskaitykite instrukcijas, kurias rasite buteliuko etiketėje.


Pirmas žingsnis – nuvalyti grandinę ir žvaigždutes. Tada tiesiog pakratykite produktą ir užtepkite jį dviem vienodai plonais sluoksniais, lėtai sukdami grandinę.


*Prieš naudodami peržiūrėkite savininko vadovą ir (arba) gaminio informacijos lapą.



Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su privatumo politika.